Voor vragen of aanmeldingen kunt u bellen (024-3782314/06-30299004) of gebruik maken van mijn e-mail (dubbelklik): Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Adres praktijk: Korte Bredestraat 59, 6543 ZP Nijmegen

Informatie over wachttijden d.d. 22 november 2022:  
 
Voor psychologisch onderzoek geldt momenteel een opnamestop.

De wachttijd voor een intakegesprek is na aanmelding maximaal 4 weken.
In deze tussenliggende periode worden vragenlijsten toegestuurd en na retourzending bestudeerd.

De wachttijd voor behandeling is na het intakegesprek maximaal 2 weken.
De wachttijd voor de start van een psychologisch onderzoek is mogelijk langer wanneer voorafgaand een observatie moet plaatsvinden.
 
De wachttijd is niet afhankelijk van de zorgverzekering waar u bij verzekerd bent. De praktijk heeft een contract met de volgende zorgverzekeringen: VGZ, CZ, Zilveren Kruis, Caresq, DSW., ENO, ONVZ, ASR, OWM. Hieronder vallen eveneens de, niet nader gespecificeerde, aangesloten zorgverzekeringen. Ook is er een contract met de gemeentes in de regio Nijmegen in het kader van de Jeugdzorg. 
Vanaf 2023 zullen geen contracten meer met genoemde zorgverzekeringen worden afgesloten en is er een opnamestop voor cliënten vanaf 18 jaar.

Wanneer u de wachttijd te lang vindt, kunt u altijd contact opnemen met de zorgaanbieder of uw zorgverzekeraar vragen om wachtlijstbemiddeling. Uw zorgverzekering kan u ondersteunen zodat u binnen 4 weken vanaf het eerste contact met de zorgaanbieder een intakegesprek krijgt en dat binnen tien weken na de intake de behandeling start. Dit zijn de maximaal aanvaardbare wachttijden die door zorgaanbieders en zorgverzekeringen gezamenlijk zijn overeengekomen.
 
Bent U en uw familie klachtenvrij, dan kan uw afspraak gewoon doorgaan. In de praktijk worden de richtlijnen van het RIVM gevolgd. Psychologisch onderzoek vindt plaats met een scherm tussen cliënt en onderzoekster .
 
Beeldbellen is mogelijk. Ik maak daarbij gebruik van de beveiligde Embloom Meet.